Protokol naročanja v COVID-19 razmerah za preventivne zdravstvene preglede delavcev!

Spoštovani,

delo v ambulanti bo do nadaljnjega potekalo po natančnem protokolu, ki je prilagojen aktualni situaciji, da zagotavljamo varnost za paciente in za nas zaposlene.

Protokol naročanja v razmerah COVID-19:

  1. Na pregled se naročite po telefonu (0590 72 680) v delovnem času ambulante ali po e-pošti (narocanje@medicep.si). Osebno naročanje ni mogoče, saj na ta način omejimo osebne stike in s tem preprečimo možnost prenosa okužbe.
  2. Na pregled pridite  ob dogovorjeni uri (največ  5 minut prej), sami, brez spremljevalcev, razen če je to nujno potrebno (gluhi s tolmačem).
  3. Na pregled pridite samo, če ste zdravi – brez znakov okužbe dihal (kašelj, kihanje, vnetje oči, težko dihanje…) in brez predhodnega stika z okuženimi s koronavirusom.

      Oseb z bolezenskimi znaki ne bomo sprejeli.

4. S seboj imejte:

  •         svojo masko!
  •         veljavni osebni dokument
  •         očala/kontatkne leče, če jih uporabljate
  •         izpolnjeno napotnico s strani delodajalca
  •         izpolnjen in podpisan vprašalnik COVID19 – dobite ga pri delodajalcu ali na tej povezavi: Vprasalnik COVID-19. Izpolnjen vprašalnik OBVEZNO prinesite s seboj ali ga pred pregledom posredujete po e-pošti na naslov: narocanje@medicep.si.
  •          bodite tešči

5. Zdravstvena dokumentacija (karton izbranega osebnega zdravnika): v svoji ambulanti zaprosite za obvestilo o vašem zdravstvenem stanju. Zdravnik lahko obvestilo pošlje po e-pošti, po navadni pošti ali ga vi osebno prinesete s seboj. V kolikor za vašega izbranega zdravnika to ni sprejemljivo, naj nam pošljejo zdravstveno dokumentacijo na njim ustrezen način.

Priloge:

Zahvaljujemo se za razumevanje in se veselimo ponovnega sodelovanja z vami!